Premiekeuring Drenthe-Zuid (Dalen) 2019

Hieronder ziet u de foto’s van de Premiekeuring Drenthe-Zuid te Dalen (2019). Eerst komen de kampioenen voorbij, daarna diverse sfeerfoto’s. De jeugdige voorbrengers komen later deze week online  😉

HELAAS ZIJN ER EEN PAAR FOTO’S WAARBIJ DE KLEUREN NIET GOED ZIJN; HIER WORDT AAN GEWERKT. DE FOTO’S ZIJN OP MIJN PC WEL GOED, MAAR ZE WORDEN NIET GOED OVERGENOMEN OP MIJN WEBSITE. MAAR ALS U EEN BESTELLING DOET, KOMT DIT UITERAARD IN ORDE!

Wilt u een foto gebruiken?  Wees dan zo sportief niet te downloaden, maar mij een mail te sturen via avandenbunt@gmail.com. U krijgt tegen een klein bedrag de foto’s dan bewerkt én in groot formaat toegemaild. Dank u wel!

Staat u juist op een foto en wilt u niet op deze website staan? Stuurt u mij dan ook alstublieft een berichtje; ik zal de betreffende foto dan z.s.m. verwijderen.