Premiekeuring-tijd!!!

Op dit moment zitten we met de shetlanders midden in het keuringsseizoen. En ik ben heel blij dat ik ook dit jaar weer gevraagd ben door een paar fokverenigingen om hun kampioenen en de sfeerfoto’s te komen maken. Mijn twee grote hobby’s samen; wat wil ik nog meer? Echt super genieten….

Inmiddels kunt u de foto’s van de Manifestatie én van de premiekeuringen te Dalen en Ambt-Delden bekijken op deze website. Beiden behoorlijk donkere bakken en dat is (helaas) te zien aan de binnenfoto’s, maar dat was niet anders. Op naar de laatste: eind deze maand nog naar Waspik.

En weet je: ik prijs me gelukkig! Dat mensen mijn foto’s mooi genoeg vinden om me hiervoor te vragen én omdat ik oprecht kan zeggen dat ik een paar héle gezellige en leuke keuringen mag doen. Ongedwongen sfeer, weinig gezeur, goed geregeld en mensen die elkaar nog wat gunnen. Mensen die inmiddels ook aan mij gewend zijn en weten dat ze soms even geduld moeten hebben voordat ik de woorden ‘ik heb hem’ roep. Want het is niet ieders hobby om zijn of haar pony op de foto te laten zetten door een soms pietluttige fotografe, maar ik wil heel graag iedereen een mooie foto toe kunnen sturen. Dus lieve mensen: BEDANKT! Op naar de volgende keer…..

Related Images

Leave a Comment