Zin in 2018!!

Deze blog schrijf ik op 2 januari; het nieuwe jaar 2018 is begonnen! En ik zal jullie gelijk maar mijn goede voornemens delen: naast de standaard dingen heb ik heel duidelijk voor ogen dat ik dit jaar weer veeeeel meer wil gaan geníeten! Leuke dingen ondernemen, veel dingen zien. En tja, dat kan natuurlijk zéker met mijn prachtige hobby fotografie!

Daarom wil ik ook veel vaker met mijn camera op pad. Voor leuke shoots, fotomeetings en workshops. En gewoon ‘zomaar’. Dus heb jij nog iets wat je graag op de foto zou willen? Ik hou me heel graag aanbevolen. Neem even contact op voor de mogelijkheden en prijzen.

In de wintermaanden is het voor mij altijd wat rustiger op fotogebied. Daarom even een stok achter de deur met de nieuwe ‘picture of the week’. Elke week komt er in elk geval één foto in deze gallerij te staan. Eens zien hoe dat er uit zal komen te zien. Ik ben begonnen met een misschien wat standaard foto in deze tijd, maar ik móest eindelijk eens proberen vuurwerk op de foto te zetten. Nog niet 100% naar mijn zin, maar tja, als symbool voor mijn goede voornemens toch maar het állereerste begin van dit jaar als 1e foto.

Oh ja, ik lig ook nog heel erg achter met het plaatsen van foto’s. Heb de laatste tijd veel foto’s gemaakt (sommigen zó leuk!) en deze vergen natuurlijk wat nabewerking. Dus die ga ik nu allemaal nog uitzoeken; net als mijn archief met foto’s die ik ook al heel lang op mijn website te zetten. Kortom; ik hoef me nog niet te vervelen!

Voor 2018 hoop ik dat ieders wensen uit mogen komen op ééntje na. Dan heb je volgend jaar weer iets te wensen  😉

Lieve groet, Arianne

 

Related Images

Leave a Comment