Zomerkeuring Velddriel 2019

Hieronder ziet u de foto’s van de Zomerkeuring Velddriel (2019). Eerst komen de kampioenen voorbij, daarna diverse sfeerfoto’s, waar mogelijk met naam van de pony. De foto’s van de middag ga ik er nog op zetten.

LET OP: MIJN WEBSITE GEBRUIKT HIER EN DAAR WAT RARE KLEUREN. INDIEN U DE FOTO BESTELD, ZAL DEZE UITERAARD IN JUISTE KLEUREN VERZONDEN WORDEN. IK HOOP DIT PROBLEEM OP DE WEBSITE ZSM OPGELOST TE HEBBEN.

Wilt u een foto gebruiken?  Wees dan zo sportief niet te downloaden, maar mij een mail te sturen via avandenbunt@gmail.com. U krijgt tegen een klein bedrag de foto’s dan bewerkt én in groot formaat toegemaild. Dank u wel!

Staat u juist op een foto en wilt u niet op deze website staan? Stuurt u mij dan ook alstublieft een bericht; ik zal de foto dan z.s.m. verwijderen.

Kampioenen

Foto’s ochtend

Middag